top of page

Hi There,

Geweldig dat ik u mag begroeten op deze pagina. Ik ben Francina Kedong, geboren in Venlo in 1969 en woonachtig in de gemeente Roermond.

Als hobby fotografe vind ik het leuk om vanalles en nog wat te fotograferen. Vooral landschappen en de natuur in verschillende delen van de wereld spreekt me aan.  Een deel van mijn werk heeft mogen pronken aan de wanden van het Vie Curi ziekenhuis in Venlo. Hopelijk hebben jullie, net als ik, kunnen genieten van deze foto’s.

Op dit moment mag ik de muren bekleden van Grandcafé de Boei in Asselt. Mijn werken zullen met

regelmaat worden gewisseld, zodat u gevarieerd kunt blijven genieten van mooie plaatjes.

Deze foto’s zijn ook te koop via onderstaande webshop. De foto’s worden afgedrukt op dibond en zijn bestelbaar in 3 formaten Small, Medium en Large en prijzen zijn van € 110 voor een klein formaat 60x40 cm foto, middelformaat van 90x60 cm voor € 150 en groot formaat 120x80 cm € 200.

U kunt mijn werken ook direct kopen bij Grandcafé de Boei. Daarvoor scant u de QR-code op de achterzijde van mijn werk. Via deze code komt u op een betaalpagina van de BUNQ bank. Betaal  (IBAN eindigend op .1423), verifieer uw betaling via telefoon of Whatsapp via telefoonnummer +31 6 22 69 15 37 en geniet van mijn werk op een mooie nieuwe plek.

 

 

 

 

Ophangsysteem (klik hier voor de mogelijkheden) en verzendkosten zijn in de prijs inbegrepen. Onderstaand kunt u uw keuze maken en bestellen.

desktop-pdps-groupF-de.jpg
bottom of page